Al fine di migliorare la tua esperienza di navigazione, questo sito utilizza i cookie di profilazione di terze parti. Chiudendo questo banner o accedendo ad un qualunque elemento sottostante acconsenti all’uso dei cookie.

Global Food Law – Food Trade between EU-China: challenges and opportunities

27 gennaio 2018 ore 9:00

LUISS Guido Carli Sala delle Colonne - viale Pola 12, Roma

Live streaming sessions on this page:

from 09.00 am to 10.00 am

from 12.00 pm to 12.30 pm.

LUISS LL.M. in Food Law presents:

Global Food Law – Food Trade between EU-China: challenges and opportunities

Degree Conferring Ceremony a.y. 2016/2017

Livestrem

8:30 Registration

9:00 Welcome
Enzo MOAVERO MILANESI, Director, LUISS School of Law

9:10 Degree Conferring Ceremony a.y. 2016/2017

9:30 Lectio magistralis
Xavier PRATS MONNE', Director General, DG – SANTE

10:00 Coffee break

10:30 Round table
Chair: Daniela CORONA (LUISS School of Law) 
Discussants
Nicola APORTI, HFG video-call
Rosalinda SCALIA, END Mipaaf at DG SANTE, European Commission
Lingping ZHANG, FAO

11:30 Q&A

12:00 Info session Third Edition of the LLM 

12:30 Food Law Team meets possible candidates of Third edition

Event registration